Bokade en fotograf

Hej hopp!

Bröllopsplaneringen är i full gång, jag och min fru spenderar mer tid än vad vi har på att planera känns det som. Jag är en person som oftast tar saker som det kommer vilket innebär att det här med planering inte är min bästa sida. På något sätt lyckades jag däremot få tag i en fotograf som ska föreviga denna fina stunden och det lyckades jag med helt utan frugans hjälp. Vi har bokat en kyrka här i Uppsala och sen har vi abonnerat en fin herrgård där det bröllopsfesten ska äga rum. Fördelen med våran herrgård är att det finns sovrum så att våra gäster som har en bra bit härifrån kan sova över och åka hem dagen efter. Jag kände att när vi har löst kyrka, lokal och fotograf så är väl det mesta klart men min blivande fru gjorde det väldigt klart för mig att vi knappt hade kommit halvvägs.

När vi planerar vårat bröllop så brukar jag mest sitta bredvid min fästmö samtidigt som det är hon som är ledaren, jag har inte så mycket att säga till om och det är nog lika bra. Hon vill ändå att jag ska vara med och säga vad jag tycker men eftersom jag inte kan så mycket om mat, blommor och dekoration så har det varit lite svårt för mig att veta vad som är bra. Jag tycker däremot att det är väldigt roligt att sitta med och planera och jag har under dessa veckor lärt mig mer om buketter än någonsin. Senare idag ska vi åka och prova lite mat till hos en cateringfirma och se vilka rätter vi ska välja, jag är extremt taggad på det för magen kurrar redan. Vi ska också möta upp våran fotograf så att vi kan gå igenom vad för typ av bilder vi vill ha. Jag kan knappt bärga mig till bröllopet!

Du gillar kanske också...