De hjälpte mig med väggen!

God morgon kära läsare! Idag tänkte jag ta upp en grej som handlar om både foto och bygg. Att fotografera har vart min stora egenskap här i livet och för mig finns det inget bättre än att gå ut i trädgården och fota blommor och naturen. Jag har dock haft ett problem. Eftersom jag jobbar med att fota kök, mestadels andra personers kök men även mitt eget då jag och andra företag brukar använda det som inspiration. Där har vi ett problem. Förra månaden var jag tvungen att hitta ett byggföretag i Lund som kunde hjälpa mig att riva och bygga upp en vägg i köket då det var ett stort håll i väggen. Varför det var ett stort hål har jag faktiskt ingen aning om men det har nog börjat som ett litet hål som sedan eskalerade och blev större.

I alla fall hittade jag ett bra byggföretag i Lund vid namn Nordisk Bygg och industridesign AB, som hjälpte mig att fixa denna vägg. Det tog ett fåtal dagar för att det skulle bli klart och det var lite jobbigt för mig då min chef behövde nya foton i nya vinklar av mitt kök, men jag kan meddela er att det var värt den lilla väntan ändå. Väggen blev helt fantastisk och jag vet inte hur jag ska beskriva känslan, men den kändes så fräsch. De hjälpte mig även att måla väggen i en vit färg denna gång som och det gjorde att köket såg så mycket mer stilrent ut och det i sin tur gjorde så att mina bilder blev ännu finare.

Behöver ni snabb hjälp med något byggrelaterat så hör av er till Nordisk Bygg och industridesign AB, byggföretag i Lund så hjälper de er säkert mer än gärna. Nu ska jag pallra mig ut i trädgården och ta lite bilder på mina påskliljor. Ha det riktigt fint nu.  

Du gillar kanske också...